Olen 57-vuotias viestintäyrittäjä. Kotoisin Kalannista, mutta maskulainen olen ollut jo yli 30 vuotta. Luonteeltani olen positiivinen, avoin ja aikaansaava. Perheeseeni kuuluvat aikuiset kaksostyttäret. 

Koulutukseltani olen yo-merkonomi, opinnäytetyötä vailla oleva tradenomi, tiedottaja MTi ja visuaalinen suunnittelija MAT. Vapaa-aikanani luen ja liikun mielelläni. Suosikkilajini ovat jooga ja säännölliset kävelylenkit. Olen myös kulttuurin ystävä ja kuluttaja. 

Järjestötoiminta on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen ollut mm. Turun Seudun Vammaisjärjestöjen, nyk. VaPi ry:ssä, Lounais-Suomen Neuroyhdistyksessä ja SPR Maskun osastossa kaikissa puheenjohtajana. 

Tällä hetkellä olen Maskun Yrittäjien puheenjohtaja. Maskun kunnanvaltuustossa ja -hallituksessa istuin 16 vuotta.

Teija Leino

puh. 050 5688710 
teija.leino@itello.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠